sâmbătă, 4 februarie 2012

Review

Știu, știu, promisesem să trec mai des pe aici, dar sunt pur și simplu în criză de timp în fiecare minut al zilei. Aș avea atâtea idei pentru posturi, dar sunt leneșă. O să încerc să nu aberez prea mult pe aici, dar o să`mi fie greu, având în vedere că vorbim de mine.

Nu mai știu ce să citesc, nu mai găsesc cărți care să`mi placă. Am citit de curând Pe jumătate moartă , din colecția Madison Avery, de Kim Harrison și mi`a plăcut destul de mult, dar trebuie să mai aștept încă cinșpe mii de ani până apare volumul doi. M`am apucat de seria Casa Nopții, de P.C. Cast și Kristen Cast, și am citit primul volum, Semnul, și ar trebui să mă duc să`mi iau celelalte volume apărute la noi, dar am o lipsă crasă de bani de buzunar luna asta, pentru că se presupune că e ziua mea ( peste 20 de zile, yay ! <3 ) și atunci, cum voi primi cadouri, nu`mi mai trebuie așa mulți bani. Îmi înțeleg și părinții, după ce am dat iama în librării în decembrie și am cumpărat mai multe cărți decât aș putea duce, dar este nedrept. De asemenea, trebuie să aștept să apară la noi și a patra carte din seria Micuțele Mincinoase, de Sara Shepard. Să trăiești în România doare - de abia aștept să fac 18 ani și să plec în Londra ( la Central School of Speech and Drama <3 ). Acum m`am apucat să citesc iar Pride and Prejudice a lui Jane Austen, sperând să înțeleg mai multe decât data trecută. Engleza, pe vremea ei, avea alte reguli și asta mă bagă în ceață rău de tot.

Am văzut o groază de filme, lately. În fiecare weekend, dacă nu am ce face ( ceea ce se întâmplă des ), mă uit la filme. Am văzut Wild Child ( cu Emma Roberts ), 27 Dresses ( cu Katherine Heigl ), She`s the man, What a girl wants și alte filme girly și unde nu mă puteam abține să îmi trag nasul puțin. De asemenea, m`am hotărât la ce film ne uităm ( prin noi, vreau să spun, persoanele care sunt invitate la ziua mea :') ). One for the money, tot cu Katherine Heigl. A început să`mi placă tipa rău de tot. E al dracului de frumoasă și mă cam oftic că nu mai joacă în Grey`s Anatomy, îmi plăcea de ea și de Alex ( nu știu numele actorului ).
Că tot suntem la capitolul filme, pot să`mi spun și dezamăgirea îngrozitoare legată de Gossip Girl. Cum eu sunt atee declarată, mi se pare o prostie faptul că Blair s`a căsătorit cu Louis pentru că altfel credea că Dumnezeu îl omora pe Chuck. O mare prostie. Să nu mai zic că Serena e o proastă. Frate, îi spune lui Dan că îl iubește și apoi pleacă. Și a mai zis`o deșteapta de Blake Lively și fără pic de emoție. Zici că îi zicea ce mâncase la prânz. Ah, și nu pot să înghit chestia că Georgina e Gossip Girl - o ador eu pe Georgina, dar mi se pare trasă de păr faza asta.
De Pretty Little Liars nu știu ce să zic. Parcă a devenit puțin boring, dar mă bucur că Aria e cu Ezra încă, dar sper ca el să nu plece pentru că vrea Byron. Dar e cam stupid că Aria nu le zice fetelor că e cu Ezra, iar. Mă rog. Hanna și Caleb la fel de adorabili ca de obicei ( iar Caleb e la fel de bun ca de obicei ). Faza cu Spencer și Toby e dubioasă, și cum am citit că la sfârșitul sezonului ăsta moare un personaj iubit, ceva îmi spune că e chiar Toby - în carte a murit chiar de la început, dar cum a zis și Sasha Pieterse, serialul nu e la fel ca , cărțiile. De Emily și Maya tot nu`mi place, îmi pare rău. Emily ar fi fost mult mai ok cu un tip, nu cu o tipă care are cu cel puțin zece ani mai mult decât ea, în realitate. -.-

Am început de pe acum să mă îngrijorez de examene. La română și engleză iau peste 9.50, de asta sunt sigură. Dar la mate... cred că nici 9 nu iau. Și dacă iau sub 9, nici la Coșbuc nu mai intru, da` păi la Lazăr. Că tot vorbesc de școală, marți am fost vreo 6 grupe care am prezentat 2-3 scene din O scrisoare pierdută, de I.L. Caragiale. Grupa din care făceam eu parte a prezentat scenele VII, VIII, IX din Actul 1 și eu am jucat`o pe Zoe. Mă isterizam pe acolo și vânturam o batistă, cică să nu simt mirosul cetățeanului turmentat. Ca să mă laud, am fost cea mai bună grupă - am fost aplaudați cel mai tare și un coleg a și fluierat admirativ. Când îmi trimite profa de română filmulețul poate îl pun pe yt să îl vedeți și voi. :') Aveam o rochie lungă și pentru că avea o dantelă cam transparentă și eu îmi uitasem și dresurile, mi`am păstrat și pantalonii turcoaz pe dedesubt, dar nu erau vizibili. :')

În altă ordine de idei, am cea mai genială bff ( da, tot Andreea ). Ne dusese proful de religie joi la biserică -.- și el ne ținea o predică pe acolo și eu cu Andreea muream de râs, gândindu`ne la Fernando ( apropo, în caz că vă întrebați, în altar se țin concerte Fernando ). Să nu mai zic de prietenul nostru foarte apropiat Pepinito și de cel cu miliarde de fani, Fuego. =)) Suntem obsedate, ce pot spune. :') Love youuu, bby.

Cam atât pe moment, mă gândeam să vin cu un review de la Pe jumătate moartă curând, poate diseară sau mâine, dacă am timp. Sper că nu v`am plictisit prea tare. You know you love me. Vă las cu cea mai bună prestație a lui Cher Lloyd de la XFactor UK 2010.Real Mrs. Payne

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu